Sunday, 22 January 2012

unintended

salam..name aku AMIR..amir nazirul bin kamaruddin..ni first time ak buat blog..mcm segan pon ade..haha..gedik!ade something yg ak nk cte tp takot ade org marah..hmm..xpela..abaikan..dlu ak pnh kapel..byk kali la jugak..mmg aku syg dgn kapel2 aku sbelom ni tp xpnh cinte..mrepek!haha..tp last2 ak jmpe sorang ni mase form3..dy mmg baek..aku dh start ske kt dy..fuhh..punyela susah nk ayat dy habaq ang!!gile...puas aku ngayat last2 dpt gak..ade la syarat2 nye tp xperlu la aku gtau sbb syarat ni xpnh dbuat org..haha spnjg form3 aku kapel ngn dy,mmg bes..maklumla..org nga angau bcinte..kentut pon ckp wangi..haha.......masok form4...................aku jd makin rapat ngn dy..ak makin sygkn dy n last2 ak tros jatoh cnte ngn dy..first time!!wow! time tu aku btol2 dh tgkp cintan kt dy la..haha..msok form5 ak jd makin rapat lg ngn dy..mcm2 kngn aku ngn dy..study sme2..kluar sme2..nanges sme2..hahahahaha....paling sdeh time aku nanges dlm klas..atas sbb..????????(RAHSIA) haha...segan pon ade..tp nk wt cmne..tbe2 je TERnanges kt situ..ramai yg free2 jd saksi..haha..tp lastnye kami pon bdamai blik..bsyukur sgt sbb aku xhilang dy..mse form5 sgt bes sbb aku ngn dy jd makin mesra..k slalu tsenyum sbb dy..hepi gle..ak mmg xleh lupe sume tu..haha..msok new year....................POM POM POM!!tgk mercun ngn bunge api kt PENANG..mseh tringat kt dy xleh nk msg sbb nset ttinggal kt atas bukit..mmg frust..huhu..emm...SKIP!!and the last!! bru2 ni lg dy mnx putus kt aku..sbb??dy kte dy curang dgn hati dan perasaan..dy bilang dy ade suke sorg budak ni dan aku xkenal budak tu..hmm..bygknla prasaan aku cmne..dh 2 tahon lbeh aku kapel ngn dy..mcm tu je aku kne stempek..haha..cm org bodo kan??haha..tp aku xsalahkan dy..dy ade hak untk ske spe2..ak xleh pkse dy skekan aku..tp last2 dy gtau lg itu juz alasan untk pts..so,npe pts??sbbnye dy dh xleh nk go on sbb xleh nk syg kt aku..ape kurgnye aku ni smpai jd cmtu padahal 2 tahon sblm ni elok je..ape yg mrubah kau ni syg..hmm..sume dh tkdir kan.mmg pedih ape yg jd kt aku ni..sgt2 pedih untk hilang dy..smpai skg ni aku mseh syg n cintekan dy..aku xtrase lg nk cri awek laen..kau mseh nombor satu NUR ADLINA..aku mseh simpan kau..haha..ssah nk lpekan kau mcm tu je..kau sorg yg bleh buat aku nanges GILE2..haha..syg kau sgt2 wlpn smpai skg aku mseh xphm knpe kau xleh syg kt aku..huhu..pape pon..jge la dri kau baek2..jgn mudah pcaye ckp org..aku ttap dgn prasaan aku..mseh sygkn kau..tipu kalau aku ckp aku sng bleh lpekan kau..haha..aku juz nk kau tau..kalau skali aku ckp aku jatoh cnte kt kau..smpai ble2 la prasaan aku ttap mcm ni..dan ble aku janji dgn kau yg aku xkn sng2 cri pompuan laen,itu la yg aku maksudkan..SAYANG KAU ADLINA>3333

3 comments:

  1. Em..tengs 4 evrything..nice post ^^

    ReplyDelete
  2. haii amir nazirul kamaruddin , sedey gilaa cerita hang . tacing sentap doe . sabar jelaa eh . if she is the one for you , then just pray . if it come back to you . then it yours . oke ? chill eh .

    ReplyDelete